Nordic Light Luksus Meteorit Strygejern Kunst Væglamper Stue Dekoration Badeværelse Indretning Soveværelse Ved Siden Af-Lampe Glas Lampeskærm

kr670.85

LED-Lamper

Varebeskrivelse


Hej,min kære ven,

Jeg er glad for at du kunne besøge denne butik.For at du har en bedre shopping oplevelse,skal du være opmærksom på følgende:

1.Vær venlig ikke at indlede en tvist, før du kontakter os!Fordi der i slutningen af konflikten,Buffalosteakhouse.dk service specialist stadig brug for køber og sælger i fællesskab at løse tvisten.Processen af disputerequires ekstra tid og energi, og Buffalosteakhouse.dk service specialistalso har fejlvurdering.Hvis du ikke er tilfreds med vores resultat, det er ikke for sent at indlede en tvist.

2. Du er nødt til at bære told.Købere har brug for at bære deres egne takster.vi vil gøre vores bedste for at erklære en lavere beløb, så du kan betale mindre afgift.Hvis du har brug for et fast beløb, bemærk venligst, at når du placerer en ordre.

3. Logistik på alle varer i vores butik er den logistikvirksomhed, der er valgt af sælgeren som standard, og sælger bærer fragt.Købere kan også angive, logistik virksomheder, men har brug for at kontakte kundeservice for at betale forskellen i fragt.Hvis du ikke modtager pakken indenfor 60 dage eller finde den pakke, transport unormal, bedes du kontakte os i god tid.Vi vil løse det for dig i gang.

4. Fortvivl ikke, hvis du har nogen problemer, før shopping og efter at have modtaget produktet.Du bedes kontakte os i god tid.Hvis du ikke er tilfreds med din shopping Oplevelse, Bedes du kontakte os for at få en løsning, før du beslutter dig for at forlade en neutral eller negativ feedback ,Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer for dig, så hurtigt som muligt,tak.

5. Du kan få en rabat for de store mængder lys i denne butik.

Endelig,Vi håber du kan finde en tilfredsstillende produkter i min shop.Bedste ønsker til dig.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Spænding 90-260V
Installation Type Vægmonteret
Antal lyskilder 1
Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale Metal
Stil ART DECO -
Farve Guld
Base Type Andre
Funktioner Meteoritten glas væglampe
Brug Daglig Belysning
Anvendelse KØKKEN, Spisestue, Bed Room, Foyeren, Undersøgelse, Badeværelse
Garanti 3 år
Element Type Væglamper
Belysning Område 5-10square meter
Krop Materiale Jern
Mærke NoEnName_Null
Er Smart Enhed No
Technics polering
Lys Kilde LED Pærer
Model-Nummer WL-0011
Skygge Type Klart Glas
Er Dæmpbar No
Skygge Retning Ned
Er Pærer I Prisen Ja
Certificering CCC
Strømkilde AC
Skifte Type Knop skifte

Relaterede varer