Orginal Huawei HB3973A5ECW HB4073A5ECW 5000mAh Batteri Til HUAWEI Honor 8X Max/Ære Note 10 /Mate 20X 20 X EVR-AL00

kr43.81

Mobiltelefon Dele

Varebeskrivelse


Udfyld venligst modtagers fulde navn på grund af nye politiske russiske told

Denne butik alle batterier støtte engros mængde

Hvis du har et problem, er du velkommen til at kontakte os først.Vi vil løse det for dig.Du må ikke åbne tvist henkastet, ellers vil du blive registreret som dårlig kredit af os, Buffalosteakhouse.dk, og også af Kina Sælgere League.Og blive blokeret.

Dette produkt er sikret, at det er købt hos producenter af mobiltelefoner, tilbehør, salg , bruser, helt 100% genuineoriginal

Vigtigt:

1 100% Oprindelige erstatning batteri og reelle kapacitet og Nyeste batteri.Nye Lithium-Ion batterier skal være FULDT OPLADET og FULDT AFLADET 2 til 3 gange, før du er FULDT ud med AIRCONDITION.

2 Vi tilbyder den oprindelige kvalitet og 1 års garanti, Hvis du ikke er tilfreds, lad ikke negative feedback, som gengældelse for et defekt produkt, eller noget, du ikke forventer.Pls kontakte os !!Kundetilfredshed er vores højeste prioritet.

3 W holesale sælger er hjerteligt velkommen.Hvis du bestiller blandede modeller , Pls kontakte os forude.Prisen vil være mere rimeligt!

100% Orginal Huawei HB3973A5ECW HB4073A5ECW 5000mAh Batteri Til HUAWEI Honor 8X Max/Ære Note 10 /Mate 20X 20 X EVR-AL00

Feedback:

1. Hvis du opfylder med at levere varer, bedes du venligst hjælpe til at forlade positive tilbagemeldinger, og vi vil gøre det samme for dig.

2. Vi bekymrer os om vores værdifulde kunder, og vil bestræbe os på at løse eventuelle uventede problemer.

3. Hvis du ikke opfylder den varer, er du velkommen til at kontakte os i god tid, og sender besked først, før du forlader negativ feedback eller åbne eventuelle tvister .Vi vil altid gøre vores bedste for at løse problemet, og leve op til din tilfredshed.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Certificering Af Kvalitet ce
Model-Nummer Til Ære 8X Max/Ære Note 10 /Mate 20X
Original eller Ikke Original
Mærke Huawei
Certificering WEEE, UL
Batteri Kapacitet(mAh) 3501mAh-5000mAh
Oprindelse KN(Oprindelse)

Relaterede varer