Tropical Ocean Beach Palm Tree Lærred, Plakat Liggende Væg Kunst Print Maleri Nordiske Dekoration Billede Skandinaviske Hjem Indretning

kr16.70

Home Decor

Varebeskrivelse


1. Prisen er for ét stykke, hver størrelse svarer til pris og anderledes billede, skal du være opmærksom på at vælge den størrelse og billeder. 2. Alle produkter indeholder ikke nogen rammer eller ekstra grænser, billede-forholdet vil blive justeret i henhold til den størrelse, du har købt (lidt komprimeret eller beskåret). 3. ALLE produkter er professionelt trykt med premium-blæk af høj kvalitet og vandtætte matte lærred, blæk, vi vælger, er af en høj kvalitet, miljøvenlig pigment-blæk, men det er normalt for alle trykte produkter til at have en svag blæk lugt. 4. De farver, du ser på din skærm kan være tæt på, hvad der er trykt, men på grund af forskelle i farve kalibrering af skærme, et perfekt match kan ikke garanteres. 5. Hver plakat er manuelt klippe og måling, kan have en fejl på omkring ±2 mm, som ikke vil påvirke montering effekt.

1. Normalt varer vil blive afsendt inden for 2 hverdage efter modtagelse af fuld betaling. 2. Bemærk sørg for, at din post adresse, postnummer, er korrekte.Når pakken er sendt, kan vi ikke ændre den adresse eller andre oplysninger. 3. Logistik hastighed vil være påvirket af den forsinkede fly eller lokale helligdage osv.Hvis du ikke har modtaget varerne inden for gyldighedsperioden af den ordre, bedes du kontakte os i god tid. 4. Hvis du tilfældigvis til at ændre dit sind, eller i det usandsynlige tilfælde, at dine plakater ankommer beskadiget, skal du ikke bekymre dig, du skal blot kontakte os, og vi vil være mere end glade for at løse eventuelle problemer eller bekymringer.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Technics Sprøjtemaling
Materiale Lærred
Base Lærred
Oprindelse KN(Oprindelse)
Er Smart Enhed No
Mærke Elegant Poesi
Type Lærred Oplag
Ramme No
Form Lodret Rektangel
Emner Landskab
Medium Vandtæt Blæk
Model-Nummer OT562
Frame mode Urammet
Original No
Stil Moderne

Relaterede varer