HTZSAFE Trådløse Dør/Vindue Sensor Alarm System-200 Meter Rækkevidde-35 Valgfri Melodier & 4 Justerbar Lydstyrke

kr119.70

mall

Varebeskrivelse


BEMÆRK VENLIGST:

Told-Skat & Told: Købere er ansvarlig for Told/Skat, Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte os efter betaling.

Skibet fra RU/PL/AMERIKANSKE lager, vil være FRI for Told Skat og Hurtig levering.

RUC(EU-stik) lager & OS(OS-stik) skal du kun sender til de lokale annonce kjole.

Polen(EU-stik) lager kan sende til den Lokale og nedenstående lande: PT, FR, DE, DET, I, CZ, DK, LU, NL, BE, UK, HU, ES, fi, SK, SI, DVS, FI, LV, LT, SE, BG, EE, GR, RO.

LANGTRÆKKENDE TRÅDLØSE DØR/VINDUE ALARM SYSTEM (200 METER)

PÅLIDELIG og HOLDBAR : 20+ år, der arbejder i elektronik og trådløse område for at sikre, HTZSAFE har masser af erfaringer at gøre de produkter, pålidelige og holdbare .

200 METER LANG TRÅDLØS RÆKKEVIDDE : Den trådløse rækkevidde fra dør/vindue sensor til plug-in-modtager, er op til 200 meter (faktiske rækkevidde kan variere afhængigt af lokale terræn), den trådløse rækkevidde kan gå gennem døre/vægge/gulve og osv.Systemet vedtager avanceret trådløs transmission teknologi(FSK+FHSS) for at undgå, at det trådløse signal interferens fra andre enheder.

BREDERE anvendelsesområde : afstanden mellem sensor krop og magneten kan være 8mm grund af kraftig magnet, en bredere anvendelse for forskellige vinduer og døre, vil det reducere falske alarmer, hvis vinduer eller døre, der vil være ryster let af vinden.

PLUG&PLAY,SUPER NEM AT INSTALLERE : Den enhed, der er blevet programmeret før levering, installation tid kan være så lidt som et par minutter.

FULDT EXPANDBLE SYSTEM - kan Udvides op til 32 sensorer til 1 receiver, og 1 sensor kan tilføjes til et ubegrænset antal modtagere for fuldstændig dækning af dine ejendommen. 4 lydstyrken justering og 35 valgfri melodier.Matche forskellige melodi med forskellige sensorer omkring din ejendom til at differentiere hvilken sensor udløses(Såsom melodi til hoveddøren er "dørklokke", og i baghaven er "Baghave".)

BREDERE ANVENDELSESOMRÅDE

RESERVEDELE&STØRRELSE

PRODUKT BESKRIVELSER

HTZSAFE Trådløs Sikkerhed Alarm System: Advarer dig, når som helst de dør eller et vindue blev åbnet.

--Op til 200 meter lang trådløs rækkevidde(ideelle forhold), det er en fantastisk løsning selv at overvåge den store ejendom.

--Avancerede trådløse teknologi(FSK+FSHH) for at undgå, at det trådløse signal interferens fra andre trådløse enheder.

--Plug-in-modtageren har 4 justerbar lydstyrke og 35 valgfri melodier, matche forskellige melodi med forskellige sensor omkring din ejendom til at skelne, hvor bevægelse er at blive opdaget.

--Fuldt systemet kan udvides op til 32 HTZSAFE sensorer, der kan være tilføjet til 1 receiver, og 1 sensor kan tilføjes til et ubegrænset antal modtagere. (Genstart modtagere eller sensorer vil ikke gå glip af de poster)

--HTZSAFE fokus på udviklingen af Sol & Trådløse Alarmer mere end 20 år, HTZSAFE har flere typer af sendere og modtagere, som har forskellige funktioner til forskellige applikationer og miljøer, og alle de HTZSAFE produkter er kompatible.

OPERATION VIDEO

FULDT UDVIDES & KOMPATIBELT SYSTEM(ALLE HTZSAFE SENSOR KAN ARBEJDE MED ALLE DE HTZSAFE MODTAGERE)

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Funktion 4 Unikke melodi for hver sensor
Funktion 1 Fuldt Udvides System
Zone Nummer 32
Mærke HTZSAFE
Funktion 3 4 justerbar lydstyrke
Certificering CE
Model-Nummer HB-805A+AMC
Oprindelse KN(Oprindelse)
Indslag 2 35 Melodier til valg
Trådløs transmission rækkevidde 200 meter
Kit Konfiguration Dør/Vindue Sensor

Relaterede varer