Blå Universal Driver med Høj Præcision Bil bremsevæske Tester for DOT3/DOT4/DOT5.1 Præcise Bremse Olie Kvalitet Ind

kr61.58

mall

Varebeskrivelse


Blå Universal Driver med Høj Præcision Bil bremsevæske Tester for DOT3/DOT4/DOT5.1 Præcise Bremse Olie Kvalitet Ind

【Anvendelsesområde】 --- Automotive bremsevæske Detektor er fælles passer til de fleste køretøjer.Check sundhed status af DOT-3, DOT-4, DOT-5.1 bremsevæsken og også de fleste syntetisk bremsevæske.Det er yderst bekvemt for personlig brug og bredt anvendt i de enkelte workshops, reparation fabrikker og forhandler workshops. 【Præcision test og universal probe】 --- Yderst følsom og præcis sonde, kan hurtigt og præcist at opdage DOT-3, DOT-4, DOT-5.1 bremsevæsken og har fået resultat på få sekunder.Den svanehals probe giver fleksibilitet i detection, hvilket gør den opdagelse proces mere smidig og effektiv.Sonden top med flash lys, kan du observere farven af bremsevæske, hvis det er nødvendigt. 【Nem og Øjeblikkelig Læse og Alarm】 --- Høj følsomme sonde + skærm med høj opløsning + akustisk alarm, instant vise resultatet, stort display med baggrundsbelysning, nemt og overskueligt at læse i solen eller nat.ALDRIG BEGRÆNSET AF MILJØER.Så snart bremsevæske lyder for meget vand alarm, vil det minde dig om, at du er nødt til at ændre bremsevæske. 【Høj kvalitet og ergonomisk design】 --- krop med god tekstur, kompakt størrelse, perfekt hånd følelse.Svanehals overflade olier og oxidation resistente, ikke let ætsende.Simpelt kontrolpanel, let at bruge.Sonden top med flash lys, kan du observere farven af bremsevæske, hvis det er nødvendigt.

Hvorfor bremsevæske Tester er Vigtigt Værktøj?

Det bruges til at registrere indholdet af vand i bremsevæsken, for at forhindre kogepunkt af bremsevæske fra at være sænket som følge af overdreven vand indhold, bremsekraften er reduceret, og for at undgå trafikulykker.

LCD-display test-resultat til at fortælle dig kvalitet for bremsevæske:

Understøtte flere typer af bremsevæske i et værktøj.Det kan bruges til at registrere bremse olie DOT3, DOT4, DOT5.1, og brugeren kan bruge det i forhold til hans egne forsøg behov.DOT3 : lavere end 1% Høj Renhed.DOT4 -: mindre end 2% Status er acceptabelt.DOT5.1 : højere end 4% er Nødt til at Erstatte.

Høj Følsomhed Probe

Høj følsomhed probe: Bygget i høj kvalitet, sensorer, det er yderst følsomme og reagere hurtigt, nem at bruge.Sonden er holdbare og kan være snoet, fleksibel.

Lyd Alarm

Indbygget lyd alarm funktion: når fugtindholdet i bremsevæsken er fundet til at overstige standard, alarmen på bagsiden af enheden, som vil blive lød til at erstatte væske.

Skærm I Høj Opløsning

Høj opløsning LCD-skærm klart vise testresultatet, uanset i dagtimerne miljø eller mørke omgivelser.Det kan vise vand indhold beskrivelse resultat.

Flere Olie Type Understøttet

Støtte DOT3, DOT4, DOT5.1 til forskellige biler.

Emballage Inkluderet

1 x Bremse Væske Tester

TIPS:

For at sikre en god bremseevne, anbefales Det, når måle olie-indekset at nå række 3%, skal Du ændre bremse olie i gang for at beskytte din køresikkerhed.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Mærke Blå Driver
skærm Skærm
Element Type bremsevæske tester
Test Olie type DOT3/DOT4/DOT5.1
Materiale ABS
Oprindelse KN(Oprindelse)

Relaterede varer