Huawei Mobile WIFI 3 E5576-855 Wireless WiFi Router 4G Lte-Hotspot-Netværk Enheder Repeater Extender Signal Boostere

kr310.94

Computer & Kontor

Varebeskrivelse


Huawei Mobile WIFI 3 E5576-855 Wireless WiFi Router 4G Lte-Hotspot-Netværk Enheder

Dimensioner :58 x100x14mm

Vægt:71g (med batteri)

5G/4G

Kommunikation Standard: LTE CAT4

Gældende Netværk: LTE/UMTS

4G overførselshastighed: 150 Mbps/50 Mbps

B1/3/5/7/8/18/19/20/28/32/34/38/39/40/41/42/43

Wi-Fi

Frekvensbånd: 2.4 GHz, 150 Mbps

Antenne

4G/3G Antenne Type: LTE/UMTS vigtigste og mangfoldighed antenner

Processorer CPU: Balong chipset

Interface: Micro USB/SIM (2FF)

Knap :Power/Reset

Led-Indikator :LED (signal, batteri)

Batteri:3.8 V, 1500 mAh

Strømforsyning:Strøm:

Pocket-Size, Imponerende Let

HUAWEI Mobile WiFi 3 er lille og let, kun 72g.Du kan nemt bære den rundt og få adgang til Wi-Fi i hjemmet, på kontoret, på ture eller hvor som helst du går.

Ophold, Der Er Sluttet Sammen

Kan tilsluttes op til 16 Wi-Fi-enheder, HUAWEI Mobile WiFi 3 giver dig mulighed for at dele internettet med dine venner og familie, og nyde din tid med dem.Det kan du også bruge din telefon, tablet og andre Wi-Fi-enheder på samme tid.

Nem & Hurtig Wi-Fi

Bare indsæt et SIM-kort, og du vil få op til 150Mbps2 high-speed Wi-Fi med HUAWEI Mobile WiFi 3s.Du kan video-chatte, streame musik eller se film, mens de rejser, ligesom hvis du var i din stue.

Varig Magt og Sjov

HUAWEI Mobile WiFi 3 er bygget med en kraftig 1500 mAh batteri, og dens intelligente batterisparetilstand, gør det mere energieffektive.Du får en enorm magt i en kompakt krop, der giver dig mulighed for at spille i længere tid på farten.

Udvid Dit Wi-Fi-Dækning

Opret forbindelse til HUAWEI Mobile WiFi 3 til routeren i dit hjem for at øge den eksisterende Wi-Fi-signal og levere dækning til mere rum.Du kan streame musik på altanen, mens du nyder solen eller se dine favorit-udsendelser online i din hyggelige soveværelse.

Pakke Liste:

Mobile WiFi : 1

Genopladeligt Batteri : 1

USB-Kabel : 1

Hurtig Start : 1 (kinesisk)

Garanti-Kort : 1 (kinesisk)

Warrantly

Forsendelse :

1. Alle listeelement har aktier , vil Vi forberede overførslen, og send det i god tid .(Normalt inden for 48 Timer ).Hvis du er i fart .Kontakt os venligst for at vide, hvis vi kan matche dine krav .

2. Told og afgifter er ikke inkluderet i prisen på varen, og i den samlede forsendelsesomkostninger.Kunderne til at betale told/Afgifter, Hvis den Destination, told anmodning .Vi vil ikke ansvarlige for forsinkelser, der er forårsaget af toldvæsenet i dit land.

3.Vi vil erklære, at værdien så lavt som muligt for at undgå flere gebyr.men ikke bære nogen told situation forårsaget af erklæring problemer.hvis du har brug for til at erklære den faktiske værdi eller andre krav.skriv venligst under for eller chat med mig.Ellers.det betyder, enig.

Fjerntliggende Områder Forsendelse Gebyr

Hvis du vælger Fedex, DHL eller UPS og din adresse hører til deres fjerntliggende områder ( du kan checkon DHL, UPS, Fedex Analyserne fjerntliggende områder hjemmeside)du er forpligtet til at betale fjerntliggende områder forsendelse gebyr 40USD.

Tilbagebetaling & Repalcement & Garanti:

1. Du bedes kontakte os inden for 3 dage efter levering, når du møder ethvert problem.

2. Vend venligst tilbage til os i original stand af varen og sende via EMS eller Registrerede Post til udskiftning eller refusion, og lad os vide tracking nummer snart.

3. Vi vil sørge for udskiftning eller proces refusion for dig, så snart vi bekræfte tilbage

4.Vi lover garanti for Et År, og vi vil reparere det uden beregning (Bør holde punkter uden frakoblet),Den opkrævet af at vende tilbage og reshipping skal være betales af kunden (Kinesisk Version Kan ikke acceptere, efter-service af Din placering analyserne ), Så hjemmesiden garanti tid, lige som reference.

5.Produktet aktivering og produktion dato er tilfældige.Derfor garanti dato, der vises på hjemmesiden, vil mindre end 360 dage .Hvis du tankerne, skal du købe omhyggeligt.Men produktet er 100% nyeste ubrugt.

Kvalitetskontrol:

Før Forsendelse ,kan Vi åbner kassen, hvis det er nødvendigt at teste kvaliteten eller installere software eller sætte nogle tilbehør .Hvis du har brug for forseglet boks , pls lad venligst på din bestilling.

Tvist og Feedback:

1. Vores succes afhænger af din tilfredshed, derfor din feedback er meget vigtig for os.

2. Du bedes venligst forlade 5 stjerner, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Tak for din støtte

3. Før tvisten Bedes du kontakte os først, hvis du støder på problemer, vi er mere end glade for at arbejde sammen med dig for at løse dine problemer.Fordi Tvisten Også har brug for os til at forhandle.

Dato Garanti

Sæt Hjemmesiden bare støtte Kinesisk og engelsk Sprog.Men den APP understøtter alle sprog.

Data fra HUAWEI test lab, herunder vægten af batteriet.Den faktiske vægt kan variere lidt på grund af forskelle i målemetoder og-produktion.

Data fra HUAWEI test lab. 150 Mbps er den maksimale teoretiske hastighed på 4G og Wi-Fi.Den faktiske hastighed kan variere i forskellige netværk.

Data fra HUAWEI test lab.Denne værdi er kun teoretiske og kan variere i forskellige netværksmiljøer.

Data fra HUAWEI test lab.Dette er kun en typisk værdi af batteriets kapacitet.Faktiske resultater kan variere fra sag til sag-grundlag.

Android-enheder er nødt til at bruge HUAWEI AI Liv app, mens iOS-enheder er nødt til at bruge HUAWEI Smart Home app

Tilgængeligheden af nogle funktioner kan variere på tværs af regionerne.Produkt billeder og vise indholdet på de foregående sider, er der leveres kun til reference.Faktiske produkt funktioner og specifikationer (herunder, men ikke begrænset til udseende, farve og størrelse), samt faktiske display-indhold (herunder, men ikke begrænset til, baggrunde, og UI, og ikoner), kan variere.

**Alle data, der er i de foregående sider er teoretiske værdier opnået ved HUAWEI interne laboratorier ved hjælp af tests, der udføres under bestemte forhold.For mere information henvises til ovennævnte produkt detaljer.Faktiske data, der kan variere på grund af forskelle i de enkelte produkter, software versioner, anvendelse betingelser, og miljømæssige faktorer.Alle data er underlagt den faktiske brug.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Kommunikation Standard LTE CAT4
Max. LAN-Data-Rate 150Mbs
Wi-Fi Understøttes-Frekvens 2.4G
Understøtter VPN Ja
2,4 G Wi-Fi Transmissionshastighed 150 Mbps
Hastighed 150Mb
Indbygget Firewall Ja
4G/3G Antenne Type LTE/UMTS
SIM-Kort 2FF
Certificering CE
Trådløs Sikkerhed WPA-PSK/WPA2-PSK
Navn Huawei Mobile wifi 3S, Mobile WiFi Hotspot
Netværksprotokol IEEE802.11b/g
Understøtter WDS Ja
Wi-Fi-Transmission Standard 802.11 a, 802.11 ac, 802.11 b, 802.11 g, 802.11 n, 802,1 X, 802.2, 802.3, 802.3 u, 802.3 x
Model-Nummer E5576-855
Wifi Frequence 2.4G
Interface port Micro Usb
Understøtter WPS Ja
Bruger Soho Virksomhed bolig Intelligent WIFI-Router
Oprindelse KN(Oprindelse)
Netværk Type 4G/3G
Mærke Huawei

Relaterede varer