1STK/3STK Flydende Genital Vorte 3ML Behandling Papillomas Fjernelse Af Vorter Hud Tags Mod Pigmentpletter Remover Anti Verruca Middel

kr5.17

mall

Varebeskrivelse


1STK/3STK Flydende Genital Vorte Behandling Papillomas Fjernelse Af Vorter Hud Tags Mod Pigmentpletter Remover Anti Verruca Middel

Funktioner: 1. Smertefri Tag Fjernelse: muldvarpen hud tag remover giver en hurtig, nem og smertefri måde at naturligt fjerne overskydende hud pletter.

2. Ingen Ar: muldvarpen og huden tag remover kan fjerne hud mærker uden at efterlade ar.Det er meget velegnet til at fjerne hud tags såsom vorter, majs, callus, osv.

3. Sikker: muldvarpen og huden tag remover har den vegetabilske ingredienser, der er mild og ikke-irriterende, meget sikkert at bruge.

4. Let at Anvende: Påfør et tyndt lag af den muldvarp og huden tag remover direkte på vorte med en blød børste to gange om dagen.I de fleste tilfælde, skin tag vil naturligt falder indenfor 15-20 dage.

5. Ikke-fedtende Formel: muldvarpen og huden tag remover er ikke-fedtet væske, og det tørrer hurtigt og er let at anvende.Det er også velegnet til krop og fødder. (Bemærk: det er ikke anbefales til ansigt)

Anvendelse:

1. Vask det berørte område med varmt vand og tør den.

2. Anvendelse dette produkt med en vatpind til vorte område.Den store vorte-området kan anvendes flere gange.Ikke anvender det til den omkringliggende hud og slimhinder.

3. To gange om dagen, en gang i morgen / aften, bør holde sig på at bruge det, stoppe med at bruge, når knoppen er hvid og den berørte hud faldet.Det forsvinder helt efter omkring 20 dage.

Specifikationer: Nettovægt: 3mL/hver

Pakning Listen(valgfrit):

1 x Skin Tag Remover

eller

Pakning Listen(valgfrit):

3 x Hud Tag Remover

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Standard Spænding 110V(不含)-220V(不含)
Commodity Quality Certification ce
Fremstillingsprocessen Hånd Lavet
Materiale Andre
Oprindelsessted CN
Type Hudorm Remover
Model-Nummer Muldvarp & Hud Tag Fjernelse
Mærke Fovolat
Strømkilde Ingen Elektriske
Oprindelse KN(Oprindelse)
Funktion Hud Foryngelse
størrelse 3ml

Relaterede varer