Liner Tablet Eller Telefon Holder Vandtæt Sag Max Vægmonteret Alle, Der Er Omfattet Mobiltelefon Hylder Selvklæbende Brusebad Tilbehør

kr75.13

Varebeskrivelse


DESIGNET TIL BRUSEBAD - væggen telefonholder ip64 vandtæt, effektiv anti-splash, se film og lytte til musik og live-kamp, mens de tager et brusebad eller et badekar uden at bekymre sig om vand skader til din telefon.

HD-KLARHED - Anti-fog høj perspektiv vindue, selv hvis tågen er genereret i bad, vil det ikke påvirke skarpheden af telefonens skærm.

HD-FØLSOMHED - Følsomme touchable skærm, i badeværelset, kan du frit skub telefonens skærm, skal du se de film du ønsker at se, og lytte til din foretrukne musik.

STOR KAPACITET - Kompatibel med iphone, samsung, haiwei,xiaomi andre mærker af mobiltelefoner , der er egnet til smartphone op til 6,8 cm.

NEM INSTALLATION - Stansning gratis design, skader gratis til væggen, hurtig og let at installere.stærkt klæbende tilbage lim, der ikke har brug for pin-kode til væggen.ikke let at skrælle, modstandsdygtig over for komprimering og falder ikke let at blive deformeret.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Stil Moderne
Oprindelse KN(Oprindelse)
Produkt Office Organizer
Funktion Øko-Venligt, Lager
Gitter Mængde 1
Mærke HAIMAITONG
Kapacitet 20*11*3cm
Materiale Plast
Plast Type PP

Relaterede varer