FENGKE 7/8inch 30cm/ 50cm Pistol Forlængelse Stang Airless Maling Sprøjte Pistol Tip Forlængelse Pole Passer Til Graco Titan Wagner Hot Salg

kr63.54

Værktøjer

Varebeskrivelse


30cm/ 50cm Pistol Forlængelse Stang Airless Maling Sprøjte Pistol Tip Forlængelse Pole Passer Til Graco Titan Wagner Hot Salg

Funktion:

Univeal sprøjtemaskine exteion bar, god forsegling og forstøvning effekt.

Nem itallation, enkel betjening, er ikke let at bøje, korrosionsbestandighed.

Hjælp GB 6061, der indeholder guld aluminium stang produktion , diameter 12 mm, tykkelse 3,5 mm, hul 5mm, overfladen efter oxidation behandling, hårdhed op til standard.

Spray pistol sæde lavet af Høj kvalitets polymer plast, ikke aldring, ikke-smuldrende.

En rød beskyttende hylster, med spray pistol dyse sæde.

Funktioner:

Exteion pole:30/50cm

Materiale: Aluminium legering

Dyse sæde materiale: Kobber & plast

Begge ender Interface Størrelse: 22mm

Forsendelse:

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende varer inden for 7 dage, når din betaling er gennemført.

Vi har ikke uarantee leveringstid på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Returnerer:

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Garanti & Vedligeholdelse:

Vi tilbyder 1-måned gratis udskiftning.Købere kan anmode om efter en erstatning inden 15 dage fra din modtagelse af varen.Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Vi har også giver 6 måneders gratis vedligeholdelse.Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Hvis nogen del er forpligtet til at blive udskiftet, skal køberen også betale for omkostningerne af de dele, der skal udskiftes.

Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os.Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer.Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller exchangethem ASAP.

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kunde service

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Brug Renovering Team
Fodertype Pres
Cup Volumen Ingen
Type Airless Sprøjtepistol
Dyse Diameter 1,3 mm
Navn airless Tips+dyse sæde
Model-Nummer 821
Oprindelse KN(Oprindelse)
Anvendelse Maling Spray Pistol
Power Type elektrisk
Mærke FengKe
Tips størrelse 517
No-Load Hastighed 3300rpm
Certificering CE

Relaterede varer