Skandinaviske Landskab Lærred Maleri Væg Kunst Skov Himlen Sø Båd Snow Mountain Nordiske Moderne Hjem Interiør Dekoration Maling

kr11.85

Home Decor

Varebeskrivelse


Navn: Lærred Maleri Materiale: Canvas Tilpasning: Acceptere, velkommen til at tilpasse, billeder og størrelser. 1. Prisen er en brik, der hver størrelse svarer til forskellige priser og forskellige billeder,Venligst være opmærksom på at vælge den størrelse og billede. 2. Alle produkter indeholder ikke nogen rammer eller overflødige billeder,billede-forholdet vil blive justeret i henhold til den størrelse, du har købt (lidt komprimeret eller beskåret).

3. Alle produkter er professionelt trykt med høj kvalitet blæk på høj kvalitet og vandtætte matte lærred,blæk, vi vælger, er af høj kvalitet, miljøvenlig pigment-blæk,Men det er normalt for alle trykte produkter til at have en svag blæk lugt.

4. Den farve, du ser på skærmen, der kan være tæt på den udskrevne farve,Men på grund af forskelle i skærm farve kalibrering, et perfekt match kan ikke garanteres.

5. Hver plakat er manuelt skæres og måles, og der kan være en fejl på omkring ±2 mm, som ikke vil forårsage nogen indflydelse. 6. Bemærk: priserne på De billeder med tilpassede attributter ovenfor er kun til reference, ikke de faktiske priser.Kontakt venligst kundeservice for den faktiske pris, den korrekte pris vil blive leveret i henhold til din størrelse.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


størrelse 21x30cm, 30x40cm, 40x50cm, 50x70cm, 60x80cm, or contact us customized
Funktion Dekorative maleri, fotografering rekvisitter, Pynt, Billede, Plakat, osv.
Form Lodret Rektangel
Oprindelse KN(Oprindelse)
Hvis tilpassede Ja, kontakt os, tilpasset
Er Smart Enhed No
Stil Moderne
Emner Brev
Ramme No
Model-Nummer G4355
Medium Vandtæt Blæk
Technics Sprøjtemaling
Frame mode Urammet, Uden Ramme, lærred maleri kun
Original No
Materiale Lærred, Høj kvalitet Lærred
Type Lærred Oplag
Base Lærred

Relaterede varer