56Lattices Demonterbare Diamant Broderi Tilbehør diamant maleri Kasser Cross Stitch Tilfælde Opbevaring Arrangør WG1672

kr26.85

Nål Arts & Crafts

Varebeskrivelse


modname=ckeditor

Velkommen til Min Butik Funktioner:

Uafhængige storage box design.

Velegnet til store øreringe, halskæder, diamant perler, ringe, eller andre små tilbehør, nail art, kosmetik, piller, produkter, etc.

Let og kompakt, nem at bære og praktisk.

Enkle, men mode design.

Specifikationer:

Materiale: PP materiale

Mængde: 56 net

Hver grid størrelse: 2*2*2 cm/0.8*0.8*0.8 i

Hele feltet size: Om 21*17*2.5 cm/8.3*6.7*0.98 i

Farve: Transparent, Flerfarvet

Bemærkninger:

1. På grund af de forskellige overvåge og lys virkning, at den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den viste farve på billederne.Tak!

2. Bemærk, at 1-3cm måling af afvigelse på grund af manuel måling.Hvis du har brug for at tilpasse andre størrelser, er du velkommen til at kontakte os. Tilføj venligst min butik til foretrukne butik, få butikken kupon og tilhængere rabat.Billedet er fra nettet.Hvis der er nogen krænkelse, bedes du kontakte for at slette.

DIY Diamant maleri produktion trin et.Åbne kasse/pose og find diamant tegne særlige værktøjer.b.Se harpiks diamant farve, arrangeret i rækkefølge efter kodning.c.

Afdække tape tegningen ovenfor, vil du se en masse symboler, der svarer til den farve kodning.d.I henhold til den tilsvarende farvekodede-spænde, der svarer til de harpiks indlagt diamanter.e.

Foreslog, at én type af harpiks diamant ét sæt fuldføres hurtigere.f.For at skabe en perfekt diamant maleri, tegninger sat sammen på ét sted hver række symboler behøver ikke at holde fast diamanter.g.Til at skære en god figur på tegninger hold sorteret array monteret på flyet af materiale ovenfor.h.Splejsninger skal fladt mod pæn, ikke har revner.jeg.efter en god fight, resten af forskellen på den lim tilsvarende symboler af diamanter.j.For at fuldføre en god diamant tegning, sætte det i dit valg af en egnet ramme

De rullede pakke show

Købere færdige værker vis

Home decor vis

Bemærk Vores diamant maleri er semi-færdige, omfatter ikke ramme.Vi vil give diamant broderi værktøjer til din gøre.Selvom vores produkter er ikke de billigste, men kvaliteten af vores varer er de bedste!Når du er færdig med det, kan du tage billeder af dine billeder og sender det til os, vi vil dele med ti andre købere over hele verden.Feedback er Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 STJERNER.Hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.VÆR venlig IKKE at efterlade os 1,2,3,4 stjerner, fordi de er lig med negativ feedback.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Slutningen Velkommen til min butik næste gang.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Mønster Type Tegnefilm
Tilpassede eller drop shipping Ja, Velkommen droppe eller brugerdefinerede
Sæt Type Ja
Brug Boligmontering/Wall stickers/gave
Produkt Navn Opbevaringsboks
Form Separat
Bruger Malerier
Materiale Akryl
Funktion ufærdige, behovet færdig af køber, diy-det-selv
Mærke Øst Floral Park
Ydre Emballage PAPIRPOSE
leveringstid Normalt 15-35 dage, langtvej kan være længere
Type Engroshandel Ja(>50 Stk.)
Om Diamanter 100% fuld Square & Round bor
Lærred Pakke Roll Up, Undgå Folder
Technics Udskrivning I Høj Kvalitet Maskine
Diamond-Form Pladsen, Torv/Runde, du kan vælge den, som du ønsker
Lærred Emballeringsmetode Rullet Op
Ramme No
Stil Moderne
Antal Farver 30-45
Indsætte Område Fuld

Relaterede varer