0-260V LED Perle Lampe Strip TV Baggrundsbelysning Tester Ikke Skal skilles ad LED LCD-Skærm Lyser Reparation

kr119.13

Varebeskrivelse


PRODUKT OVERBLIK

Model: GJ2B

Vout: 0-260VDC

Vin: 85-265VAC

Netledning: US/EU/UK Stik

Tester Størrelse: 95mm*58mm*31mm

Pakke Liste:

1x LED-Tester

1x Test-Prober (sort og Rød)

1x Netledningen

1x Brugervejledning

Vægt: 285g

TEST TIPS

1. Test af den stadige spænding værdi af stabilivolt tube: tilslut den røde pen med katoden af diode og sort pen med anode spænding værdi, der vises på voltmeter er den stadige spænding værdi af stabilivolt rør.Kontrol afprøvning tid inden 3S for at undgå alvorlige opvarmning af stabilivolt rør af ovenstående 20V.

2. Den spænding display bør være omkring 260V i åbent kredsløb, hvis spændingen displayet ikke ændres, når de test, betyder det, at LED-tester vi er i åbent kredsløb eller de prober, der er i dårlig kontakt.

3. Når test, at den viste spænding=00.0, der angiver, at de testede lys bar eller lampen perle i kort-kredsløb.Det vil også vise 00.0 V ved tryk på de to sonder hinanden.

4. Ved test enkelt LED perler, spænding display lavere end 2V-og LED-perle, der ikke arbejder, elektrisk lækage af LED perle kan eksistere.

5. Ved test af to personer uden elektrisk forbindelse, hvis den spænding, der vises, er lavere end det åbne kredsløb spænding, det indikerer, at der er elektrisk lækage mellem de to fag testet.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Certificering CE, ROHS
Mærke SIDIANTOL
Model-Nummer GJ2B
Oprindelse KN(Oprindelse)

Relaterede varer