VODOOL Bil nøgle Pose Bil Fob Signal Blocker Faraday Taske Carbon Fiber Auto Signal Blokerer Bag Afskærmning Pose Pung Sag

kr10.02

Varebeskrivelse


Bil Nøgle Pose Fob Signal Blocker Faraday Bag RFID-Signal Blokerer Bag Afskærmning Pose Pung Sag

Funktioner:

Der er to lag:

1. Når mobiltelefonen er placeret i de yderste lag, kan det reducere en del af stråling fra mobiltelefoner og påvirker ikke opkald og sms-besked;

2. Når mobiltelefonen er placeret i det indre lag, og der er omfattet, er det ikke kun kan forhindre elektromagnetisk stråling fra mobiltelefonen til at beskytte menneskers sundhed, men kan også blokere mobiltelefon signal, så mobiltelefonen er i "dvale" tilstand, at udenforstående ikke kan komme igennem, så man undgår de snærende bånd af sig, ikke at besvare telefonen, og forebyggelse af chikane.Giv dig selv fri tid.

3. Vores almindeligvis anvendes keyless starter bilen, når bilen nøgle er placeret i afskærmning bag efter parkering, er det vigtigste signal er blevet blokeret, så vi trygt kan forlade bilen, og du behøver ikke bekymre dig om tyvene ved hjælp af high-tech midler til at stjæle bilen.

Specifikationer:

Materiale: PU

Proces: varmpresning

Style: carbon fiber mønster

Produktets farve: sort

Produkt størrelse: 125*80*10mm/4.92*3.15*0.39"

Vægt: 25g

1 x bilnøgle Signal Blokerer Taske

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tid kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din ordre, efter 30 dage fra betaling, bedes du kontakte os.Vi vil spore din ordre, og komme tilbage til dig, asap.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. Leveringstid:

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, der er modtaget.Hvis varen er i besiddelse af mere end 7 dage, vil det blive betragtet som bruges og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER ERSTATNING til dig.Der er INGEN UNDTAGELSER!

Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering, samt dit ordre ID.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Buffalosteakhouse.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.Defekte varer SKAL rapporteres, og der returneres med originale emballage, hvis det er muligt.Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Buffalosteakhouse.dk!

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtig.Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi kan udføre din tilfredshed.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Produkt Størrelse 125*80*10mm/4.92*3.15*0.39"
Type Sæde Revne Opbevaringsboks / Taske
For Bil Styling
Processen Varmpresning
Stil carbon fiber mønster
Materiale Type PU
Oprindelse KN(Oprindelse)
Produktets farve black

Relaterede varer