Clearance Forankret Fiber 23 Tommer Full Silikone Krop Reborn Baby Dolls Lifelikc Dukke, Baby Vandtæt For Kids Fødselsdag Gaver Legetøj

kr245.82

Varebeskrivelse


BEMÆRK: Disse dukker lave priser rabat dukker.Vi er sikre på kontrolleret før afsendelse.De fleste af dukkerne var den sidste på lager, når den dukker og tilbehør, der sælges, er der ikke accepterer, at vende tilbage og udveksling.Hvis du tankerne, skal du ikke gøre for det.Eventuelle problemer, du møder , kontakt os først, i stedet for at åbne en tvist eller give en dårlig feedback, noget vil blive løst, men vi vil bidrage til, at du i hjertet, Tak til dig.

Dukke Beskrivelse:

1)Mærke: KEIUMI

2)Materiale: Import fuld silikone vinyl,100% sikker og komfortabel.

3)Baby størrelse:23 inches ca 57 cm.

4)Øjne:Akryl øjne, vist som billede.

5)Hår:Muito hår model vist som billede.

6)Struktur:Hoved, lemmer er alle lavet af silikone vinyl.Kan lægge det i vand.Og importerede, bløde vinyl produktion af råmaterialer, ikke-giftig, dukke lemmer kan være aktiv,den kan sidde eller ligge,kan ikke stå,tale eller foder.

Hele vores dukke udstilling:

1. Dukke størrelser: vores dukke benet er krummet, vi måler dukke benet, så det er i lige tilstand, der er længden fra låret til knæet plus længden fra knæ til tæerne, så der findes 2-3 cm afvigelse på grund af forskellige måder at måle.

2. Dukke levering: Alle dukkerne vil blive sendt ud i 2-5 arbejdsdage, efter at betalingen ned.Vores Pris inkluderer ikke skatter eller andre skjulte gebyrer, og vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat.håber du kan forstå det.

3. Dukke tilbehør: dukken som sendes uden ble på grund af vægt, kontrol.Hvis du har brug for, så kontakt os først, før du køber det.Den lille plys legetøj normalt sende som billedet, hvis der ikke i billede betyder ikke omfatter det i din pakke.Tak for din forståelse.

4. Retur service: Vi garanterer, at alle elementer er i 100% god stand og af høj kvalitet.Hvis du er utilfreds med en vare nogen grund, pls returnere det inden for 7 dage efter modtagelsen, vil blive erstattet eller en tilbagebetaling.Hvis de produkter, der har nogen kvalitet problem, vil vi tilbyde refusion til dig.

KEIUMI, der er etableret i 2014, og vi har vores egen fabrik, et lager, professionel service team, har vi også åbnet oversøiske lagre i Brasilien og Rusland.Siden etableringen af virksomheden, er det blevet hilst velkommen af kunder med høj kvalitet, hurtig forsendelse, og god after-sales service.

KEIUMI er forpligtet til at skabe high-end mærker, således, at hvert barn i hver familie kan realisere dukke drøm.

KEIUMI--FOR DIG OG MIG .

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Type Baby Dolls, MODE DUKKE, Udstoppede Dukker
Oprindelse KN(Oprindelse)
Tilstand I-Lagervarer
Batteri No
Køn Piger
hår Vis som billede
Element Type Dukker
Tema Film & TV
Advarsel Langt Fra Brand
BJD/SD-Attribut dukke
Anbefaler Alder Barsel, 0-6m, 7-12m, 13-24m, 25-36m, 4-6y, 7-12y, 12+y
Materiale Vinyl
Dimensioner 23 tommer ca 57 cm
Mfg Serie Nummer Livsstil
Model-Nummer CD23
Øjne Akryl øjne som billede
størrelse 23 inch about 57 cm
Form 1/3
Kroppen Fuld Silikone
Mærke KEIUMI
Sikkerhedscertificering EN71 (Sikkerhed Blød) EU-standarder, CE/ ROHS/ASTM og CP65 certifikat

Relaterede varer