Cross stitch kits Broderi håndarbejde sæt 11CT vandopløselige lærred mønstre 14 CT Blomster, der tiltrækker sommerfugle -NCMF316

kr109.61

mall

Varebeskrivelse


Cross stitch kits Broderi håndarbejde sæt 11CT vandopløselige lærred mønstre 14 CT Blomster, der tiltrækker sommerfugle -NCMF316

Mærke: MAGIART

Produkt navn: Cross stitch kits

Ansøgning: home/hotel/kontor dekoration & gave

Materiale af tråde: 100% bomuld

Lærred, Farve: vandopløselig

Canvas Print: 11ct trykt/14 ct utrykte

Broderi Rækkevidde: Fuld

TIPS 1: Den faktiske størrelse af produktet kan variere fra 1 til 3 cm fra størrelsen på lærredet.Dette er normalt.

Om tråde mængde: Med 30% mere mængden af tråde, absolut nok.

TIPS 2: Et broderi tråd kan opdeles i 6 indsatsområder.For 11ct, skal du bruge 3 tråde til at sy og 2 tråde tilbage til søm.For 14 ct,skal du bruge 2 strandsto søm og 1 spor tilbage søm.Brug ikke tråde i fold, ellers broderi tråde vil ikke være nok.

TIPS 3: Fordi antallet af cross stitch farver er normalt 30~45, effekten af mønster efter broderiet er færdigt, er bestemt ikke så god som den originale foto, og nogle gange er det mønster, der kan være forvrænget.Dette er normalt.

Men generelt mønster effekt af en større størrelse korssting er bedre end en mindre og mellemstore mønster.

Produktets Sammensætning :

1. Tråd

2. Trykt lærred (kun 11ct)

3. Kan ikke udskrive lærred (kun 14 ct)

4. Toolkit

5. Papir tegninger (kun 11ct fuld-broderet and14ct)

6. Tråd kort

Bomuld tråd

Sund

Ved hjælp af den oprindelige øko-bomuld i Kina,som Bruger to gange i svidning teknologi,Raffineret fra 18 processer,for At opnå høj styrke, god glans ikke falme,er ikke let at hobe sig op af den perfekte kvalitet.

Silke tråd

Glitter

Silke tråd er lavet af bomuld med tegning, silikone olie, høj stabilitet af de stereotyper og farvning,Med silkeagtig glans og tekstur,Lyse farve, stærk følelse af tre-dimensionelle,Det færdige billede er naturtro.

Trykt Lærred

Høj præcision

Den 11CT lærred ved hjælp af verdens avancerede high-præcision udstyr,Udskrivning er meget præcis,Absolut ingen bias,farven er klar og let at identificere.

Utrykte Lærred

Høj kvalitet

Den 14 CT lærred er lavet af høj kvalitet bomuld, hvidt lærred, som er hårde og bløde, hvilket gør dit broderi nemmere og sjovere.

Færdige Effekt

Følgende mønster er effekt efter broderiet er færdigt og er kun til reference.Bemærk, at broderiet effekt vil være forskellige, afhængigt af den stil af billedet, størrelsen af det mønster, niveauet af embroiderer, osv.

Feedback

Canvas Print: 11ct trykt/14 ct utrykte

lærred og tråde

CT angiver antallet af pladser i en centimeter (2.54 cm).Jo mindre tal jo større gitter,jo større tallet er, og jo mindre gitter.

9CT refererer til en " herunder 9 gitter, broderi med 4 tråde på broderiet tråde, tilbage-sy med 3 tråde af broderi tråd, vævning er meget enkel, velegnet til ren novice;

11CT er en tomme, herunder 11 gitter, broderi med 3 tråde af broderi tråde, tilbage-sy med 2 tråde af broderi tråde,

vævning svært ved moderat,egnet til begyndere, dygtige;

14 CT er en tomme, herunder 14 gitter, broderi med 2 tråde af broderi tråde, tilbage-sy med 1 tråde af broderi tråde,

vævning mere vanskeligt, velegnet til den dygtige.

Illustration

Illustration af hele sy broderi metode

Forholdsregler

1. stof foldet to gange, dannelsen af "ti" ord krølle, at finde centrum i skæringspunktet, i henhold til tegning af center punkter, der er mærket line nummer, skal du finde den tilsvarende broderi tråd, nål, i midten af det stof, nål broderi.

2. I begyndelsen og slutningen ikke knude nålen, der er afsat omkring 1 cm af tråden, og tryk på bagsiden af stoffet.

3. en firkant repræsenterer en søm fuld maske, farve blok i figuren repræsenterer ikke det faktiske broderi line farve.Angiv den linje nummer, i henhold til den linje antallet af valg af broderi linje.

4. første broderet mindre, efter at fylde mere.For et stort område af farve, første skitse broderet ud, og derefter fylde indeni.For mønstre, der er kun to eller tre farver og har brug for hyppige sting, du kan arbejde med flere nåle på samme tid.

5. Syning bør undgås fra et område til et andet, langt fra hinanden.Fordi broderi linje bag klud, især de mørkere linjer, vil blive vist på forsiden af lærredet, så kan du afslutte et område først, og derefter begynde at brodere et andet område.

6. brodere den retning at være i overensstemmelse, for at tegne kontur-at gøre arbejdet mere levende, i broderi diagram fuldender det sidste trin er krogen kant.

1. Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.Og vi vil svare inden for 24 timer, undtagen i weekenderne.

2. Hvis der er nogen problemer kommer til dig, skal du ikke bekymre dig.Du kan kontakte os først.Vi lover, at vi vil forsøge alt for at hjælpe dig.

3. Vær opmærksom på tidsforskellen mellem os.Vi arbejder i Kina.

Den Tid, Bordet af vores arbejdstid.

Fælles problem

1.Hvorfor korssting efter jeg er færdig med ikke overens med det billede af produktet?

Fordi antallet af cross stitch farver er normalt 30~45, effekten af mønster efter broderiet er færdigt, er bestemt ikke så god som den originale foto, og nogle gange er det mønster, der kan være forvrænget.Dette er normalt.

Men generelt mønster effekt af en større størrelse korssting er bedre end en mindre og mellemstore mønster.

2.Det ser meget vanskeligt at brodere, kan jeg slutte det?

Ofte broderede korssting-venner skal vide, brodere tid, den mest hovedpine er ikke broderier, men de fleste af den tid, der er spildt på det punkt gitter.Men vores cross stitch er præcision udskrivning.Det mønster, der er trykt på broderi stof, som fjerner den tid af tæller gitter.Så det vil være meget hurtigere på tidspunktet for færdiggørelse.

3.Sådan et stort billede, jeg kan brodere på en lang tid, brodere tråde ikke er nok, hvordan man gør?

Vores cross stitch alle broderet tråde er mere end den faktiske dosis på 30%.For 11ct, skal du bruge 3 tråde til at sy og 2 tråde tilbage til søm.For 14 ct, skal du bruge 2 tråde til at sy og 1 spor tilbage søm.Brug ikke tråde i fold, ellers broderi tråde vil ikke være nok.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Mærke MAGIART
Oprindelse KN(Oprindelse)
Ydre Emballage Farvet Boks
Canvas type Monomer
Mønster Type Blomster
Sted af produktionen Zhejiang, Kina
Type Pakke
Produkt nummer NCMF316
Stil Europa
Produkt Navn Cross stitch kits
Broderi Udvalg Fuld Broderi
Bruger Malerier
Materiale 100% Bomuld
Ramme No
Lærred Emballeringsmetode Foldede

Relaterede varer