NYE DIY 5 M 25mm Hot Sølv Sommerfugl Mønster Grosgrain Bånd Hår Bue Del

kr13.80

Tøj Sy & Stof

Varebeskrivelse


Betingelse:100% Helt Nye!

Båndet størrelse: 1" (25mm) bred

Farve: se billede

Disse bånd er gode at bruge til scrapbooking, hår buer,

Vævet Pandebånd, mange andre håndværk projekter osv.

Betingelse:100% Helt Nye!

Båndet størrelse: 1" (25mm) bred

Farve: se billede

Disse bånd er gode at bruge til scrapbooking, hår buer,

Vævet Pandebånd, mange andre håndværk projekter osv.

Vores Fabrik ligger i Yiwu, Zhejiang, der er kendt som "Commodity Paradis for Shoppere".

I øjeblikket,Udfra en forretningsfilosofi af "kunden først, gå videre" og princippet om "customer first", vi giver vores kunder med kvalitet

Overlegen Kvalitet og Rimelige Priser, er vores primære fordele, at gøre vores produkter mere konkurrencedygtige på det internationale marked.

Vi er meget omhyggelige i pakning af alle detaljer for at sikre en sikker overførsel til dig .Derfor tjek venligst pakken før du underskriver for at modtage det, hvis det er brækket eller beskadiget, kan du lave en rekord med transportøren.På samme tid, kan du tage et foto og sende til os, vi vil løse problemet for dig i den første tid.

fastlandet.VÆR TÅLMODIG!Vi tilbyder som regel standard international luftpost.Det kan gøre omkring 10 til 25 arbejdsdage for levering.Hvis du har nogen spørgsmål eller en anmodning, bedes du kontakte os.vi vil svare inden for 24 timer på grund af tidsforskellen mellem os.

Hvis du ikke er tilfreds med den vare nogen grund, det kan være tilbage i den oprindelige tilstand inden for en uge efter modtagelsen.vi vil sende dig en fuld refusion sammen med skibsfart omkostninger, så snart vi modtager varen.Men den køber skal betale retur fragt.

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.Hvis du har nogen spørgsmål,bedes du kontakte os.Vi vil svare dig inden for 12 timer.

Tak for dit besøg

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Mønster Blomst
Bredde 1"
Oprindelse KN(Oprindelse)
Stof Type Grosgrain
Materiale 100% Polyester
Stil Enkelt Ansigt

Relaterede varer