S-HANDE Suge Vibrator Elektrisk Tunge Slikker Yin Enhed Kvinders Onani Enhed Voksen Sex Sex Produkt sex shop sex legetøj

kr152.22

Sex Toys

Varebeskrivelse


[Shopping instruktioner]]

Tak for din tillid og støtte!Når du køber dette produkt, bedes du læse følgende indhold omhyggeligt.Hvis du køber dette produkt, skal du acceptere de følgende betingelser.Hvis du har nogen indvendinger, bedes du kommunikere med de ansatte i kundeservice for at bekræfte.Tak!

Vores virksomhed er en professionel leverandør af voksen-produkter.På nuværende tidspunkt er vores vigtigste kunder kommer fra private kunder og udenlandske kunder.Som for kunder på hjemmemarkedet, vores virksomhed er specialiseret i at tilbyde engros-og Tmall service af sex legetøj til Taobao, et stykke dropshipping, Jingdong, Suning, Pinduoduo og offline-enheder.Som for kunder på udenlandske markeder: vi leverer Buffalosteakhouse.dk og engros-tjenester til mange indenlandske og udenlandske forhandlere som Amazon, et stykke dropshipping, ebay, ønsker, LAZADA, og uafhængige websteder, og giver også OEM-service for udenlandske købere, ODM og andre tjenester!

I. Personlige køber meddelelse

For at reducere problemer forårsaget af den model, de enkelte købere bør gå til detail platform til at købe.Hvis du kan lide det, og er nødt til at placere en ordre, vi glæder os også over det.På grund af den lave profit på engrosmarkedet for levering og virkningen af transport, hvis der er nogen kvalitet problem med produktet, skal det håndteres i henhold til efter-salg reglerne i vores levering, mange tak for dit samarbejde!

II.Spørgsmål om produkt test:

De fleste af vores produkter er forseglet emballage, så i leveringen processen, for at sikre, at kunderne får nye produkter, vil vi ikke pakke pakken privat til test.Hvis du har brug for til at levere varen efter test, kontakt venligst kundeservice på forhånd.Hvis du ikke efterlade en besked, vi vil ikke pakke de varer som standard, og levere varerne direkte.

III.Produkt emballage

For at imødekomme efterspørgslen på markedet, produktet skal udskiftes med den ydre emballage, og vi vil ikke underrette dig om noget andet.

Nogle gange produkt detaljer billedet er ikke udskiftet i tide, hvilket vil føre til inkonsistens mellem den ydre emballage af det modtagne produkt og den ydre emballage detaljer i billedet.Dette er ikke et problem med kvaliteten, og den er ikke omfattet af den returnerede vare.Tak!

[After-sales levering]]

1. Hvis der er nogen kvalitet problem med produktet, skal du håndtere det inden for 7 dage efter modtagelsen af produktet (informere kundeservice, når du tager billeder af det produkt).Retur og udveksling porto betales af os selv.Vi skal bære fragt for levering af produktet problem med kvaliteten.Hvis der ingen kvalitet problem på det produkt, inspektion, skal kunden bære fragt for re-levering.

2. Ikke-kvalitet problemer, har produktet ikke er blevet pakket ud, skal du håndtere det inden for 7 dage efter modtagelse af varen (hvis du kan finde de poster, gennem den logistik, transport, online -, logistik-modtagelsen skal sejre, ikke den logistiske metode, med forbehold af Alibaba ' s bekræftelse, modtagelse af dokumenter eller andre godkendte metoder), skal du bekræfte, at emballagen er intakt, ikke påvirker den sekundære salg, og fragten er self-care!Fragt levering er ikke accepteret!Gratis forsendelse, produkter, bedes du betaler porto, (vigtigt: sørg for, at emballagen er intakt, pakket ud, og har ikke været brugt.Vi vil ikke acceptere, at dem, der har været brugt.Vær særlig opmærksom på det.Når kondomer, sexet undertøj og trusser sælges, ikke accepteret)!

[Engros mere end 500 yuan efter-salg]]

Hvis produktet har problemer med kvaliteten, kan du samle varer og returnere dem i en centraliseret måde inden for 3 måneder.Returportoen betales af dig selv, og udskiftning porto er, som afholdes af os (sikre, at emballagen er intakt, det tilbehør, der er komplette, og har ikke været brugt, vil vi ikke acceptere det, efter at have brugt det).

2. For ikke-kvalitet problemer, bedes du håndtere dem inden for 7 dage efter modtagelsen af varerne.Retur og udveksling porto betales af dig selv (og emballage gebyr afholdes).Produkterne kan ikke pakkes ud og bruges, og kan ikke påvirke den sekundære salg). (Vigtigt: sørg for, at emballagen er intakt og ikke har været brugt.Vi vil ikke acceptere det, efter at have brugt det.Tak!)

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Mærke S-HANDE
Seksuelt Suggestive No
Sjofelt Billede No
Commodity Quality Certification ce
Oprindelse KN(Oprindelse)

Relaterede varer