Prinsesse Bærearm Ring Ægte 925 Sterling Sølv Ringe Til smykkefremstilling Kvinde DIY Mode Kvindelige Ringe Part Bryllup

kr77.78

Fine Smykker

Varebeskrivelse


Velkommen til vores butik ,er din ultimative shopping destination f eller autentisk sølv charms, armbånd, og murano glas perler.Alle perler er individuelt håndlavede med autentisk massiv 925 sterling sølv, perler har 925 stempel på hver perle 925 Sterling sølv er en legering af sølv, der indeholder 92.5% udtrykt i masse af sølv og 7.5% af massen af andre metaller, som regel kobber.Denne smukke charme, er støbt i solid .925 sterling sølv.Den er kompatibel med Pandor, Trolde, Chamilia, Bianco, og andre smykker, og udskiftelige med Pandor charms / perler!Lavet af Sterling sølv, der er perfekt gave til enhver lejlighed.Dette kun for en-perle -, kæde medfølger ikke.

Produkt : Materiale : Ægte 925 Sterling Silve Brug:Særlige DIY-ring

Betaling Der mange former for betaling, du kan vælge på Buffalosteakhouse.dk.Vi foreslår, at ESCROW,og ved betaling med kreditkort, er også sikkert for os begge,fordi der vil være en noraml procedure,om 24 timer for Buffalosteakhouse.dk at bekræfte, at dine kreditkortoplysninger,i løbet af denne tid,for sikkerheden på begge sider,er vi ikke lov til at skibet,og elementer vil blive leveret inden for 1-2 dage, når Buffalosteakhouse.dk bekræftet betalingen oplysninger.Forsendelse Politik 1)elementer vil blive sendt ud inden for 48 timer efter bekræftelse af betalingen. 2)De elementer, der kan nå 12-21 hverdage. 3)Hvis du ikke modtager de varer,bedes du kontakte os så hurtigt som muligt.Tilbagevendende Politik 1), Hvis man har brug for at returnere til erstatning eller fuld refundering ,bedes du kontakte os. 2)Genstande, der skal være i deres originale stand, ikke er slidt, eller ændres. 3)varen kan returneres inden for 15 dage efter modtagelsen. 4)De tilbagevendende gebyr, der ydes af køber.Feedback 1)Vi vil gøre alt for at gøre din shopping de mest behageligt og vidunderligt! 2)Bedes du kontakte os, inden de forlader en negativ feedback, hvilket giver os en chance for at løse problemet. 3)Når du forlader positiv feedback til os, vi vil vende tilbage til dig med det samme.Kontakt Os, Hvis du har problemer, er du velkommen til at kontakte os ved at sende en e-mail til mig, vil vi svare inden for 24 timer.Vær venlig ikke at efterlade neutral eller negativ feedback som en måde at kommunikere på.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Metal Stempel 925, Sterling
Model-Nummer FLR175R
Brug Særlige DIY Charm Perle Gave til Mor, Kone, Børn, Familie, Ven,
Stil Classic
Side Sten Zircon
Iført lejlighed Jul, /Valentinsdag, /Fødselsdag, /Bryllupsdag/Party/Forslag
Materiale 925 sterling sølv
CertificateType GDTC
Mode Kvindelige Smykker Ja
Ringe Type Bryllup Bands
Lejlighed Jubilæum
ringe til smykkefremstilling Ja
Form\mønster Stjerne
Bøde eller Mode Fint
Indstilling Type Bens Indstilling
Køn Unisex
Element Type Ringe
Metaller Type sølv
Mærke Vhand
Vigtigste Sten Zircon

Relaterede varer