Rose Red Havfrue Prom Kjoler Slids Læg Puff Ærmer, Speciel Lejlighed, Formel Aften Graudate Engagement Party Kjoler

kr436.81

mall

Varebeskrivelse


2.Måle Guide

En perfekt-montering kjole starter med perfekt målinger.Før du bestiller et skræddersyet kjole fra DHgate.com vi vil kraftigt opfordre til at finde en lokal skrædder, der kan hjælpe dig med at måle præcist.Her viser vi dig, hvilke målinger, der er nødvendige, og hvordan korrekt at tage dem.Advarsel: at måle dig selv i hjemmet er vanskeligere end du tror!For de bedste resultater, skal du altid have dine målinger taget af en professionel lokal skrædder.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål eller bekymringer, før eller efter dit køb.Vi er forpligtet til din 100% tilfredshed.

Der er mange betalingsmetoder til rådighed på DHgate.com såsom kreditkort, real-time bankoverførsler, offline betalinger (bankoverførsler og Western Union).Du kan vælge en metode, som er mest praktisk for dig.For at beskytte dine interesser, din betaling vil blive midlertidigt opbevares af DHgate, og vil ikke blive frigivet til os, indtil du modtager din ordre, og er tilfreds med det.

1. Forsendelse omkostninger: Klik på Forsendelse og betaling tab på produktet detalje side, og du vil se at de levering detaljer.Du kan beregne portoen ved at indtaste de krævede oplysninger.

2. Tid i transit: Transit varierer med forskellige levering metoder.

3. Item Processing Time: behandlingstiden for en bestemt rækkefølge varierer med produkt-type og materiel status.For det meste, at behandlingstiden kan være 3 til 15 arbejdsdage.

Hvis du ønsker at bytte de elementer, der er modtaget, skal du kontakte os inden for 7 dage efter modtagelsen af din ordre.Og, du skal betale ekstra shipping gebyrer, der er afholdt, og de elementer, der returneres, skal være holdt i deres oprindelige status.Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Det vil kun tage dig 1 minut.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Element Type Prom Kjoler
Mode Element simpel
Talje Naturlige
Stof Type SATIN
Mærke aixiangsha
Kjoler Længde Gulv-Længde
Oprindelse KN(Oprindelse)
Ærme Længde(cm) Tre Kvarter
Toget Ingen
Lejlighed Prom
Model-Nummer 4/1
Ærme Stil Almindelig
Silhuet Trompet / Mermaid
Halsudskæring Off Skulderen
Med indbygget Bh Ja
Materiale Polyester, Acetat
De Faktiske Billeder No

Relaterede varer