5D Fuld Pladsen runde Bor Diamant Broderi Kvinde Maske Karneval Gave Diy Diamant Maleri Cross Stitch Kit Mosaik Home Decor

kr26.60

Nål Arts & Crafts

Varebeskrivelse


Velkommen til Renbo Officielle Butik

Vores Ideal: Vi anbefaler at du kan tilføje til "Favorit-butik" og "ønskeliste ", som er mere bekvemt for dit næste besøg.

Opmærksomhed:Vores Diamant Maleri Uden Ramme,Og Den Er Ikke Færdig,Skal Du Afslutte Det Selv.Feature: - Pladsen diamant, Diamant dække lærred færdig, det er 100%fuld diamant broderi Materiale: 100% Fuld Square/Runde Harpiks Diamanter med 447 DMC Farver Anvendelse: Home/Hotel/Kontor Dekoration,Unikke Gave Om ramme: Uden Ramme, Når du er færdig, der kræves for vedhæftning til de lokale køber Ramme Lærred Package: Roll op , Undgå Folder Pakke omfatter: fuld drill, trykt klud, værktøjer.

bemærk: som post regel, max længde på den parcel, der ikke kan overstige 70 cm,er vi nødt til at folde lærredet, når den korte side af lærredet overstige 70cm, pls venlig at forstå det.

5D Fuld Pladsen runde Bor Diamant Broderi Kvinde Maske Karneval Gave Diy Diamant Maleri Cross Stitch Kit Mosaik Home Decor

01. Åben din pakke, check kits, om alle dele er færdig eller ej. 02. Check harpiks diamanter farve og den tilsvarende farve kode, sikre, at alle de diamanter kode er kode, der er komplet.fuldstændig. 03. Åbner en lille del af den selvklæbende tape, er opmærksomme på at holde støv ude. 04. Vælg et tegn (symbol), finder tilsvarende diamanter og sætte det ind i øvelsen plade. 05. Brug værktøjet til at samle op de tilsvarende diamant forsigtigt, og sæt den derefter på den tilsvarende position i det mønster nummer 06. Gentag de forrige trin, indtil den færdig af det hele billede. 07. Det fælles skal være undertrykte og ryddelig, har ingen revner.Du kan lægge en bog på forsiden af diamant tegning, med hænderne presset på bogen. 08. Roll up produkt, og som vender ud mod den forreste par, fyldt det med vores cylinder pakke til at beskytte det uden at ridse. 09. Tag billedet til din lokale ramme markedet,bruge dine favoritter ramme til ramme det. 10. Aflevering af det færdige produkt i rummet, og nyder dit mesterværk.

Om Effekt

Den større størrelse, jo bedre effekt!Hvis billedet er komplekst, lille størrelse, vil det ikke meget godt!Hvis du har brug for store størrelse af billeder, så kontakt os venligst!

Kære køber:Den tid, det vil tage din pakke, til at komme frem, afhænger behandlingen hastigheden på din told og posthus.Opmærksomhed!vi er internationale sælger fra Kinas fastland.VÆR TÅLMODIG!Vi tilbyder som regel standard international luftpost.Det kan gøre omkring 10 til 25 arbejdsdage for levering.Hvis du har nogen spørgsmål eller en anmodning, så kontakt os.vi vil svare inden for 24 timer på grund af tidsforskellen mellem os.Køber er ansvarlig for de afgifter,told og eventuelle andre afgifter, under forsendelse!Alle elementer skal sendes til Buffalosteakhouse.dk kontrolleret adresse

FAQ

1.Er rhinestones rundt eller firkantet?Fuld Square/Runde Bor DIY Diamant Maling af Alle, der kan tilpasses . 2.Er diamond maleri fuld eller delvis?Er Fuld Square/Runde Bor DIY Diamant Maleri. 3.Er rhinestones nok?Rhinestones er nok.Vi lægger 30% ekstra diamanter i hver poser med diamanter.Og vi giver Diamant Supplement Service. 4.Om vores diamant farver.Den større størrelse, jo mere farve. 5.Hvad er størrelsen af maleriet?Alle størrelse i vores butik normalt betyder, at Billedets Størrelse.

Feedback

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 STJERNER.Hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.VÆR venlig IKKE at efterlade os 1,2,3,4 stjerner, fordi de er lig med negativ feedback.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Produkt Anmeldelse


Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Tilføj en anmeldelse af varen

Yderligere oplysninger


Gældende Plads Soveværelse & Stue
Oprindelse KN(Oprindelse)
Lærred Emballeringsmetode Rullet Op
Produkt Navn Diamant Maleri Cross Stitch
Detaljer Fuld harpiks diamanter med billede
Form Single
Lim Adhension Stærk stick
Mærke renbo
størrelsen af runde diamant 2.8x2.8mm cross stitch
Kits i sæt Værktøjer, Harpiks Diamanter, Udskriv
Technics Udskrivning I Høj Kvalitet Maskine
Antal Farver 30-45
Materiale Harpiks
Type Engroshandel Ja(>50 Stk.)
Værktøjer Pincet, palle, diamant maleri
Diamond-Form Pladsen
Unfinish Ja, har brug for din håndlavet
Billede Størrelse I henhold til de indstillinger
Indsætte Område Fuld
Sæt Type Ja
Mønster Type PORTRÆT
størrelsen af pladsen diamant 2.5x2.5mm cross stitch
Diamanter 3d/5d square/runde diamant
Bruger Malerier, Husstand Essentials/Dekoration
Ramme No
Pris Laveste, Bedste og mest konkurrencedygtige
Stil Europa
Ydre Emballage PAPIRPOSE

Relaterede varer